Cookies
Julie Messerschmidt (i midten)

Julie Messerschmidt kåret til årets spiller i Danmark for U19 spillere

4/30/2012 10:43 AM |  Badminton Bornholm |  Badminton Bornholm

Ved de netop veloverståede Grand Prix finaler i badminton, blev bornholms Julie Messerschmidt ASG valgt, foran 250 mennesker, til årets spiller ved banketten lørdag aften.
 
De pæne ord Julie fik med på vejen var, at Julie havde været med i elite-rækken i hele sin ungdom, spillet sig frem til Grand Prix finalerne flere gange og i år som den eneste der deltog i alle 3 kategorier samtidig med at Dansk Badminton Forbund aldrig har udtaget Julie til noget som helst, hendes måde at kunne fastholde sig eliten i sin årgang, hendes altid gode og sportslige måde at opføre sig på med fair play både på og uden for banen, en spiller man altid kan regne med kæmper til det sidste lige meget hvor håbløst det ser ud og at kræfterne er sluppet op for længst.

 
Ved selve Grand Prix finalerne deltog også Miki Jensen ASG. Miki deltog sammen med Julie i mix og sammen med Jonas Andersen Ikast i herre-double.
Julie og Miki kom begge hjem med medalje. Miki fik bronze i herre-double ved at nå semifinalen hvor de tabte til Mathias Bang Knudsen og Thomas Dew Hattens Gentofte med 16/21-13/21. Forinden havde de slået Kim Fenger og Nicolai Ovesen Ikast med 21/13-22/20.
I mix var Julie og Miki seedet 1.er men de ramte aldrig deres niveau. De tabte begge de indledende kampe før søndagens finale kampe og var ude før det rigtigt blev sjovt.
Julie fik en 3. plads og bronze i dame-double sammen med Julie Odgaard Horsens. De tabte deres semi-finale til Kerstin Hartvig og Emilie Furbo Randers med 22/20-16/21-11/21.
I single havde Julie også chancen for at gå hele vejen. Men ved fredagens første kamp mod puljens på papiret svageste spiller Kira Amitzbøl, var der intet der kørte, om det var Julies pres på sig selv, at spillet ikke kørte, skal være uhørt, men et nederlag i 3 sæt 20/22-21/13-14/21 var Kiras fortjeneste. Hun spillede godt.
Om lørdagen var kravet 2 sejre for bare at have en chance for at komme videre. Julie spillede helt forrygende mod den top-seedede Sara Ortvang og vandt med 17/21-21/11-21/16. Nu kom turen til Cecilie Centow Skælskør, der har spillet med på de netop nykåret danske mestre for hold, Julie spillede igen en god kamp hvor kræfterne var ved at slippe op. For efter hver pause ved á 0 og ved pause ved 11, lavede Julie et ryk og scorede mange hurtige point, hvorefter Cecilie stille og roligt kom tilbage i alle sættene. Julie klemte de sidste kræfter ud af sig og fik hevet sejren hjem i 3 sæt på 21/18-15/21-21/19. Ved søndagens semi-finale mod den senere vinder Sofie Futtrup Aarhus tabte Julie hvor hun forsøgte, men lørdagens hårde kampe sad stadig i benene, så et nederlag på 14/21-16/21 kan der ikke pilles ved






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?